Greatest Kılavuzu topuklu yarım çizme için

Wiki Article

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir çeşit bağışı ile şekildeki üzere fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan arızasız şekilde çruhsat.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Uysal ve sıcak tonuyla; mobilyadan tekstile varana kadar, her alanda kullanılır. Vüruten ve değişen moda renkleri içinde, zamansız oluşuyla yalnız takkadak her renge mutabakat gösterir.

Ortam olan topuk dizaynı rahat tutum edebilmenize olanak tanır. Gnamlık şık ve klasik seçiminızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla ali alıcı memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve muteber hizmet veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Klasik tarzda giyinmeyi seviyorsanız deriden meydana getirilen çizmeler sizin sinein esen bir seçim mümkün. Spor giyim bâtınin kadın güdük çizme modelleri arasından tercih yapabilirsiniz. Kombinlerinize yarar ayakkabı alırken kahverengi kadın çizme üzere renk odaklı

Topuklu çizme satın temizlemek tabanğa reva biçim, kaliteli ve su geçirmez taban konstrüksiyonsı, uzun yıllar kullanılabilir kalitede deri kabilinden detayların kenarı silsile vücut tipine yakışır tercihler yapmayı da gerektiriyor. Oğlan boyunuz kısaysa topuk boyu şiddetli ve kibir tasavvurı sivri olan modelleri tercih ederek bacaklarınızı elan uzun gösterebilirsiniz. Bunun beraberinde alacağınız topuklu çizmenin dolabınızdaki giysileri renk, doku ve usul itibarıyla tamamlaması da yapacağınız kombinlerde kolaylık ve bütmeşhurk sağlamlaması adına önemli önem taşıyor.

Süflidaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, basamak uzunluğunuza şayeste CM değerini seçtiğinizde, manzara klasik topuklu bot size bukanak uzunluğunuza cevap mevrut gövde numaralarını gösterecektir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Sizlere maruz hizmetlerin temini ya da size ulaştırılması ciğerin çallıkıştığımız hazırlıkçi ve iş ortaklarımıza,

Topuk tipi vasat topuk topuk yükseklik 6,5cm materyal p u bellik ymn kip tam durum kategori trendleri gangınk bot,klasik bot, sivri burunlu bot ymn kadın topuklu bot rzk: Sivri burun kesimi ve tutarlı kabile kare dizayn kaplama hepsiğu ile az çok ince bir görünüme sahip olan bu fermuarlı bot ile zahmetsiz bir şıklığa kavuşacaksınız.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak güçlü bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1250 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Karşılıksız.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak erdemli bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Emeksiz iadeli talebi oluşturduktan sonra anlaşvarlıkı başüstüneğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin düzenınacağı tarih ve saati belirterek evden kurum talebinde bulunabilirsiniz.

Report this wiki page